Децата, но и возрасните се навикнати да добиваат убави и скапи подароци, или барем да го добијат очекуваниот подарок.

Повеќе семејства низ светот учествуваа во креирањето на видео со реакциите на домашните откако ќе ги одвиткаат подароците под елката, а внатре ќе најдат стар недојаден сендвич од училиште, или конзерви со грав, пуканки, пра-стар мобилен телефон, тоалетна хартија..

Неповторливи се реакциите….:)