Камиони на градилиштето ЛИМАК кај старата железничка разнесуваат кал и песок по улиците(видео)

Ова е редовна слика речиси на сите градилишта низ Скопје. На ФБ групата ,,Во одбрана на градот“ е објавено ова видео:

Сѐ почесто граѓаните се организираат преку социјалните мрежи ловејќи ги сите недоследности и слабости низ градот кои се одразуваат на животот на сите.