Американскиот спортски магазин  „Спортс илустрејтид“, предизвика ,,земјотрес“ со новата сесија фотографии во костими за капење, со славни спортистки. На насловната и внтарешните страници, објави смели фотографии со една од најубавите тенисерки , канаѓанката Ежени Бушар.

Оваа тенисерка има 23 години, висока е 178 сантиметри  и многумина ја нарекуваат -Убавицата од  Вестмаунт.

За оваа пригода ги носеше костимите на “Haus Of PinkLemonaid”, “BECCA”, “Andi Bagus”, “Mikoh” и “Nudwear”.

Фотографиите се на  Џејмс Макари.

Моментално се наоѓа на  121 позиција на ВТА листата.

Фото-сесијата е направена на плажите во Аруба.