Пред два дена патниците на летот од Алберта , Канада до Аризона, уживаа со шоуто што им го приреди член на кабинскиот персонал.

Стјуартот ги засмејуваше до солзи со начинот на презентација на безбедносните мерки.

Стјуартот е член на компанијата Вест Џет од Канада.