Кандидатот за пратеник на СДСМ Бејџан Илјас побара поддршка од сожителите во Теарце

Се здруживме сите со единствена цел, просперит, им рече на своите сожители во Теарце, кандидатот за пратеник, Бејџан Илјас.

,,Се грижев и ќе продолжам да се грижам за вашето здравје.

Секоја куќа сум ја посетил за секоја ваша потреба.Време е со ваша подршка и со соработка со почитуваните тука присутни колеги идни пратеници да ги решаваме крупните наши проблеми.

Граѓаните на општина Теарце заслужуваат подобро и повеќе.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=655856315015618&ref=watch_permalink

Турците активно учествуваат во политичкиот живот во нашата држава и се важна алка во нашето мултиетничко општество. . Прв пат во нашата историја пред вас сме со еден концепт кој ја рефлектира нашата реалност. Можеме заедно за подобра иднина

Македонци Албанци Турци Роми Бошнаци Срби Власи се здружија за единствена цел и тоа е просперитет, силна економија правда Eвропска Унија и подобра иднина.

Ве поздравувам со најискрени и топли поздрави.Вашата поддршка за коалицијата ,,Mожеме“ е многу важна, порача кандидатот за пратеник од коалицијата ,,Можеме“ во шестата Изборна Единица, Бејџан Илјас.