На вчерашниот централен дневник на радио телевизија Црна Гора се случи голем превид. Во вест за градежни работи на автопат, беше пуштена снимка на која јасно се гледа како еден од работниците уринира.

За оваа ситуација реагираше член на Советот на РТЦГ.