Комуналците му се одмаздија на несовесниот возач

Комуналци во еден град во Кина му се одмаздија на свој начин на несовесен возач што паркирал на недозволено место блокирајќи им го приодот кон контејнерите за празнење.

Еден од работниците смислил уникатна одмазда заградувајќи го автомобилот со мноштво пластични канти за отпадоци.

.

Видеото кое е поставено на Youtube добива голема гледаност.