Порталот ohridnews пренесува неверојатна приказна од Прага, а јунакот во неа е несреќното куче од Охрид кое пред две години беше речиси убиено од некој монструм со удар со секира во главата.

Манго е сега среќен, сакан и чуван од семејство што го посвои во Прага.

Прочитајте ја целата приказна на линкот овде:

Извор:ohridnews.com