На 22.03.2018 година, во пресрет на средбите на грчкиот министер за надворешни работи Никос Коѕијас со македонскиот државен врв во Скопје, а во контекст на интензивирање на преговорите за името, беше емитувана дебата на ТВ21 на тема ,,Новинарски поглед на грчко-македонските преговори“.

Билјана Георгиевска дебатираше со новинарите Емилија Лазаревска, Љубиша Николовски и Наим Синани.

Во продолжение ви ја пренесуваме емисијата Клик Плус на ТВ 21: