,,Генералниот секретар на NATO, Јенс Столтенберг, е еден од нашите најголеми пријатели и поддржувачи. “You will join NATO” рече во една прилика и покажа на дело дека Алијансата остварува, а со тоа и ние го остваруваме генерацискиот сон.

На здравје Јенс, уживај во вкусот на ова одлично македонско вино“-порача премиерот Заев.