Победија Кумановци во прв круг…
Победија граѓаните Македонци, Албанци, Срби, Роми, Турци, Власи, Бошњаци, Хрвати… КУМАНОВЦИ… ЗА ЖИВОТ ВО КУМАНОВО И МАКЕДОНИЈА
– Ви благодарам почитувани на подршката, со Зоран Заев до конечна победа на Македонија, членство во НАТО и ЕУ, просперитет и иднина за сите…-напиша Димитриевски на ФБ.