Марко Ѓуриќ ,,спонтано“ трчаше пред камерата на РТС(видео)

Во утринската програма на Радио ТВ Србија, свое шоу имаше Марко Ѓуриќ, член на владата и координатор за Косово и Метохија. Во рубриката наменета за рекреативците, овој политичар сосема ,,спонтано“ влета , трчајќи круг на знак на новинарската која подготвено го чекаше со камера.