Министерот Тевдовски по третпат стана татко

Министерот за финансии, Драган Тевдовски, по третпат стана татко. Неговата сопруга Анита  на свет ја донесе третата ќерка во семејството. Драган и Анита  имаат две ќерки, а од денеска тие добија уште една сестричка.

На ФБ профилот на Драган Тевдовски, веќе пристигнуваат првите јавни честитки за новородената ќерка.