Мицкоски: Виновен си ако си знаел, а не си ја поправил грешката

,,Не си ти виновен затоа што некој друг погрешил, прости им боже не знаат што прават…, но виновен ќе бидеш, ако имаш можност да ја исправиш грешката, а не го сториш тоа и ја игнорираш ситуацијата…“ напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил.

Мицкоски, ова го објави пред самиот почеток на третата лидерска средба.