Мицкоски: Единствен од Владата кој се бори и им дава поддршка на граѓаните за време на епидемијата е Наќе Чулев(видео)

,,Што направија во оваа криза? Ништо. Еве кажете што направија? Единствен што се бори и им дава поддршка на полицајците и лекарите е министерот Наќе Чулев. Од друга страна, вие го видовте ли министерот Филипче да појде во дебар или на некој клиника да им даде поддршка? Или Шеќеринска/ Таа отиде на Пепелиште што штиклите и Прада чантите…Се грижат за граѓаните и за пациентите полицајците и докторите“…вели Мицкоски и порача дека кога ќе дојдат на власт ќе ги гонат функционерите на СДСМ за злоупотреби и ПР во време на криза. , изјави Мицкоски за МТВ.