Мицкоски нуди надеж и обнова со него, а не паштета и виршли со Заев(видео)

,,Треба да избереш како ќе изгледаат следните четири години.
Четири години уште повеќе неуспеси, колабирана економија, растечка невработеност и зголемено иселување? Или четири години надеж и обнова со мене?“-порачува лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, преку нов пропаганден спот, во кој, како и во другите на оваа партија, Заев е главниот негативен лик, а тој спасителот.