Артим Ткаченко од Русија, му го спаси животот на едно момче на Бахамите. Тој снимајќи со дрон, забележал дека во плиткото се случува морбидна ситуација. Дури четири ајкули дошле во близина на крајбрежјето, а во истиот момент едно момче влегло во водата. Како што раскажал подоцна Ткаченко, кога го забележал тоа, почнал силно да вика. За среќа момчето го слушнало, и со трчање излегло надвор: