Монструозно! Со секира убиено куче во населба Аеродром

Вознемирени жители на општина Аеодром од утрината постираат фотографија со искасапено куче.

Уличното куче, едн од најмрните како што велат жителите што го пронашле, е усмртено со секира!

Вознемирувачката фотографија е објавена на социјалните мрежи.

Љубителите на животни, невладини организации, вознемирени жители на населбата, бараат итно да се фати монструозниот убиец и прашуваат до кога надлежните, пред сѐ МВР, ќе толерира вакви масакри над животните?