Насилникот кој пред очите на цела јавност злобно и насилно ја влечеше за коса Радмила Шекеринска пред камерата на тв21 безобразно лаже дека сакал да и помогне:

Еве го видеото каде се гледа како со сета сила ја повлекува и ја турнува на земја: