,,Вие сте гордоста на АРМ!“-им порача преку социјалните мрежи Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска на припадниците на АРМ кои се во мисија во Авганистан.

Таа објави видео материјал на кој се гледа како нашите војноци го одбележуваат Денот на независноста.