The Sun на едно место ги собра нај-грешките во јавување во живо на повеќе светски телевизии. Новинарите, водителите , прогнозерите на време, не секогаш се подготвени на време, што останало забележано во етер. Оваа забавна компилација е со нај-грешките на ТВ за 2017 година.