ФБ групата ,,Планинарскиот дом Папрадиште“-објави снимка направена со фото замки поставени на Јабланица, од три мечки кои расположени и разиграни поминуваат токму пред објективот.

,,Планина Јабланица, Струга.
Мелем за очи. Мечки во природен амбиент снимени со помош на фото замки од ,,Wild and Hunting” од Лабуништа“-стои во објаснувањето на оваа исклучителна снимка направена од активисти и љубители на животни..