На 46 години почина Васко Чукарков, сопственик на радио ,,Галакси“ од Кавадарци

Во 46-та година од животот вчера почина Васко Чукарков, сопственик на Радио „Галакси“ Кавадарци и претседател на Асоцијацијата на локални радија на Македонија, информира РТК.

 Погребот на колегата Чукарков е денеска на градските гробишта во Кавадарци од 14 до 15 часот.