Николовски и Заев релаксирано со победничка тупаница

Неработниот 23 октомври, Ден на македонската борба, Министерот за земјоделство го поминува со премиерот Зоран Заев, според фотографијата, најверојатно на падините над Струмица:

Фотографијата е поставена на ФБ профилот на Љупчо Николовски, а тој напиша:

,,Со премиерот релаксирано и со адреналин“.

Во меѓувреме, во конкурентската , опозициската ВМРО ДПМНЕ, изминатите денови по гласањето во Парламентот за уставни измени, се случува драма. Исклучувања, обвинувања, раскол.