Our Identical Double Blessing from Our Gracious and Almighty God! Born Dec 20th – Olivia Mei Vujicic (red bow, 5lbs2oz @ 7:54am) and Ellie Laurel Vujicic (yellow bow, 5lbs14oz @ 7:56am) !!! Mommy (Kanae Vujicic) and Girls doing wonderful.

Нашиот Идентичен двоен благослов од нашиот милостив и Семоќен Бог! Родени на  20-ти декември – Оливија Меи Вујичиќ  и Ели Лорел Вујичиќ  !!! Мама (Кане Вујичиќ) и Девојките се прекрасно.(Ник Вуичиќ го објави раѓање на неговите ќерки-близначки на Твитер)

Познатиот мотивациски говорник, со српско потекло, Ник Вучиќ, во 2013 првпат стана татко на Кијоши Џејмс Вуичиќ. Ник е светски познат мотивациски говорник. Тој има српско потекло, но е од Австралија. Роден е без екстремитети и зрачи со енергија и поитивна мисла.