Нова прес конференција на СЈО со загадочно име

“Транспортер носи тотал триста табли кај Тифани.”
Прес конференција на #сјо утре (23.03.2017) со почеток во 11 часот.

Ова е најавата за новата прес конференција на СЈО најавена заутре.

Последната прес конференција на ова обвинителство беше со наслов ,,Труст“, а се однесуваше на сомнежите за криминал на сопственикот на ,,Трансмет“ Сеад Кочан кој две недели е во бегство.