Новиот амбасадор на ЕУ Дејвид Гир пристигна во Скопје

,,Пристигнав во Скопје. Очекувам да ја запознам целата земја и нејзиниот народ, истовремено обезбедувајќи поддршка за нејзината интеграција во ЕУ“-напиша на Твитер Дејвид Гир, новиот амбасадор н ЕУ во Македонија.

David Geer@AmbassadorEU

.