Ново ВИДЕО: Косовските специјалци го влечат по земја Марко Ѓуриќ!

 

По вчерашното брутално приведување на српскиот функционер Марко Ѓуриќ, ново видео покажува како косовските специјалци го влечат по земја.

Директотот на канцеларијата за Косово и Метохија, Марко Ѓуриќ, беше уапсен во Северна Митровица за време на состанок со косовските Срби.