Ново ВИДЕО: ,,Убиј го Заев“!

Нова видео снимка од обидот за линчување на неколку пратеници во законодавниот дом се појави на Youtube каналот. На снимката точно се гледа моментот кога хулиганската група ги спотерува во еден ќош пратениците Зоран Заев, Зијадин Села и уште неколкумина , кои очигледно се однапред избрана цел за ликвидација. На 57 секунди од снимката се слуша ,,Убиј го Заев“….

За жал видеото е прекинато во момент кога и други од толпата почнуваат да викаат ,,Убиј го…“