Обид за убиство на Никола Тодоров,едно лице уапсено

Предмалку е пукано пред влезот на зградата во Министерството за здравство.Цел на нападот бил Никола Тодоров, но најверојатно тој не е повреден.

Потврдено е дека едно лице е уапсено, а тој пукал во поранешниот министер за здравство Никола Тодоров и тоа веднаш откако е извршено примопредавање на должностна на новиот министер Арбен Таравари.