Облачно со дожд

Облачно со дожд ќе биде во текот на целата претстојна седмица. Денеска,понеделник, ќе врне дожд, а температурата, претпладнето ќе се движи до 11 степени, дедека попладне ќе достигне до 18, во јужните предели и до 21 степен.

Во четврток се очекува разведрување и сончево време. Моменталната температура во Скопје, 7 часот е 10 степени.