Објавени се имињата на осум од 14 загинати во автобуската несреќа

Зоран Давидовски

Ајден Исмаили
Раметула Абдурахими
Јовица Трпевски
Онур Садику
Бесим Камбери
Бобан Аврамовски
Есад Емрули

Во автобуската несреќа на автопатот Скопје – Тетово загинаа 14 патници.