Објавени се имињата на сите 14 загинати патници

Јовица Трпевски, Онур Садику, Павле Костоски, Бесим Камбери, Раметула Абдурахими, Зоран Давидовски и Бобан Аврамовски
 1. Раметула Абдураими, единец во семејството Абдураими
 2. Валдете Хамити (1989), од Дебреште, мајка на две деца
 3. Јовица Трпевски, од Гостивар, син на пратеникот Благојче Трпевски
 4. Бесим Камбери, с. Сенокос, гостиварско
 5. Онур Садику (19), од Гостивар
 6. Есат Емрули, од Гостивар
 7. Ајдин Исмаили (19) од Гостивар
 8. Бесим Фетаи, од Врапчиште
 9. Бејза Узеири, од Долна Бањица
 10. Зоран Давидовски (1981), вработен во Град Скопје
 11. Бобан Аврамовски, студент на ФОН
 12. Трпана Јаневска, пензионерка од Гостивар
 13. Дејан Ристевски, вработен во Народна банка на Македонија
 14. Павле Костоски, од Гостивар, дипломец на правниот факултет во Скопје

Извор: АлсатМ

Фото: Република