Овој човек е директор на Државен архив на Република Македонија!(видео)

На видеото е Филип Петровски, член на ВМРО ДПМНЕ и актуелен директор на Државен архив на РМ. Негово хоби во работните простории на Архивот е сликање со камера за ФБ и заканување на ,,сороспиите,,(според негов вокабулар).

Спиновите на СОРОСПИИТЕ

За СЈО и спиновите на СОРОСПИИТЕ. Тие и понатака си работат на антимакедонската агенда. Но прочитани се. Народот ги проѕре. И отрфли. Па сега плачат по странскиот газда кој ги крми за негови потреби. #КотеОдРуља

Posted by Filip T. Petrovski on Friday, January 13, 2017