Овој човек му се закани на Зијадин Села со зборовите ,,шиптар, м…ти е….“

Насилникот, дел од хулиганската група за линч на таргетираните пратеници, во средината, без коса, што се гледа меѓу Заев и човекот од десна страна, директно му се закани на Зијадин Села, кој се наоѓаше во ќошот од салата:

Пратеникот Зијадин Села овде е во моментите пред да биде извлечен од кордонот што го штитеше и брутално, речиси до смрт претепан.

Во видеото што веќе го објавивме, тој момент кога насилникот му се заканува е на 1,36. Претходно се гледа Зијадин Села, кој очигледно е свесен што му се заканува: