Оливер Андонов ќе се брани на прес конференција

Оливер Андонов, дополнителниот заменик министер, на својот ФБ профил тврди дека СЈО намерно прави ,,политички циркус”. Тој најави прес конференција за утре во исто време кога е закажан пресот на СЈО: