Со коментар ,, некој се труди да направи нешто убаво за болничкиот влез и изглед,а некој како овие несовесни посетители со крадење гледа да го уништи истото“, Општа болница -Прилеп објави видео од надзорната камера на кое се гледа како посетителка краде цвеќе од жардињерата пред влезот.