Општина Кочани го исчисти цунамито што го оставија зад себе панаѓурџиите

Од утрината комуналните служби на Општина Кочани го чистат ѓубрето што во енормни количини го оставија зад себе луѓето кои дојдоа вчера на панаѓурот во овој град.

Исчистено…

Претходните фотографии беа апокалиптични…