Официјалните лица портврдија, телото извлечено од авинот е на Емилијано Сала.

Две недели по падот на авионот пронајдено и идентификувано е телото на фудбалерот Емилијано Сала. Авионот со едно тело во него е пронајден во понеделникот на 67 метри длабочина, сеуште не е пронајдено телото на пилотот Дејвид Иботсон.