Охридска подготовка за гласање со “ладна глава”!

– Прекрасното сончево време, со температура која денесka се искачи до 13-от степен Целзиусов, „измами“ еден наш сограѓанин да се искапe во водите на Охридското Езеро, на десеттиот ден од декември.

Самиот се пошегува дека, сака утре, со “ладна глава”, да излезе на гласање.

Фотографијата ja направија фоторепортерите на Охрид прес, во близина на познатата плажа „Немо“, нешто по 15:00 часот.

FB статус на Веле Митановски

kapac kapac2