,,Денес имаше повеќе полиција да го “штити” ССМ од работниците, отколку што имаше да го штити Законодавниот Дом од терористите. 

Да живее 1ви мај, другари и другарки“-коментира на својот ФБ профил еден од тепаните во Парламентот , пратеникот на СДСМ Павле Богоевски.