Уште еден нов момент од насилнотото влегување на демонстрантите во Собрание на РМ, кои потоа спроведоа обид за линч врз Заев и Села. Разголениот водач на масата народ ги повикува да влезат и да се справат со ,,предавниците“.

(видеото е преземено од ФБ страницата Сеир)