Поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи се ожени со 24 годишната Емина Јетиши

Порталот Либертас објави дека 74 годишниот Сулејман Реџепи, поглавар на ИВЗ, се оженил со 50 години помладата Емина Јетиши од Скопје.

Јетиши е потпретседателка на огранокот на ДУИ во Студеничани и има ќеркичка од претходниот брак, пишува Либертас.

Извор: libertas.mk