Македонската полиција имаше полни раце работа пред мечот со Полска, доснаваме дека полициските станици биле преполни со хулигани кои допатуваа за мечот во Скопје.

Според нашите информации, околу 400 хулигани беа приведени во текот на вчерашниот ден. Сите полициски станици во Скопје беа со Полски хулигани.

Македонската полиција одлично си ја заврши работата, инциденти имаше меѓу хулиганите од Полска кои не предизвикаа никакви немири со навивачи од Македонија.