Полска во нашата квалификациска група Г има максимален ефект по првите четири натпревари.

Полска го совлада Израел со 4-0 и се зацврсти на првата позиција на табелата. Словенија ја прегази Летонија на гости со 5-0 и ја запиша првата победа во квалификациите.

Табела

  1. Полска 12
  2. Израел 7
  3. Австрија 6
  4. Словенија 5
  5. Македонија 4
  6. Летонија 0