Последна вест: Сабота и недела полициски час од 16 до 05 часот

НАЈНОВА ИНФОРМАЦИЈА: Забрана за движење на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) во периодот од 16:00 до 05:00 часот, објави Министерот за здравство, Венко Филипче.

Полицискиот час досега беше од 21 часот навечер до 05 наутро.