Почина Мики Јевремовиќ

Еден од најпопуларните пејачи на просторите на бивша Југославија Мики Јевремовиќ, почина во 75 година од животот од последици на мозочен удар.

 

Јевремовиќ на 27 декември доживеа мозочен удар и неколку денови беше во кома.