Почина славниот Леонард Коен

 

Во 82 година од животот почина славниот канадски кантавтор Леонард Коен( Leonard Cohen (82)), објавено е на неговата службена ФБ страница во текот на ноќта.

,,Изгубивме еден од најголемите визионери, поет, музичар и уметник,, – се вели во објавата за неговата смрт. Нема детали за причината за неговата смрт.

Ќе биде погребан во Лос Ангелес.