Почитувана младино, не оставајте свињарник зад себе!

После ноќните сеанси, паркот во Скопје, кај ресторанот Балканика, изгледа вака:

,, Почитувана младино, ако сте прославувале, другарувале, уживале во Парк, не оставајте свињарник зад себе. Патем, до одморалиштето има чешма, а стаклата од искрените тегли со ајвар ви се разлетани насекаде. Ви зачистив колку да може да се влезе и седне под сенка, а другото да си дојдете и да си го спастрите“-напиша на ФБ професорката, Катерина Тодороска.

После чистењето