Пратеникот Тунтев на неколку јазици повтори дека платформа нема

Пратеникот од СДСМ Томислав Тунтев на вчерашното продолжение од седницата на Собрание, рече дека уште еднаш на пратениците од ВМРО ДПМНЕ ќе им повтори и тоа ако треба на неколку јазици-дека платформа нема. Тој рече дека за идната Влада има програма на СДСМ по која ќе се раководи владата, и ја покажа пред пратениците. Платформа може има, но тоа вие најдобро го знаете, рече Тунтев, бидејќи вашиот лидер за неа преговарашае. За работата на идната Влада има само програма, рече Тунтев: